A North Vancouver Facelift
       
     
IMGP3632.JPG
       
     
IMGP3630.JPG
       
     
IMGP3638.JPG
       
     
IMGP3641.JPG
       
     
IMGP3644.JPG
       
     
A North Vancouver Facelift
       
     
A North Vancouver Facelift

This well maintained North Vancouver rancher was in need of a facelift to bring it up to date and reflect it’s updated interior. To emphasize the horizontal lines, we introduced a water table to the perimeter of the house at the window sill height. Below which we specified broad shiplap siding stained a dark grey. Above the water table is clear stained 4″ T&G cedar. New wood windows and doors, glazed garage doors and a cedar fence complete the look.

IMGP3632.JPG
       
     
IMGP3630.JPG
       
     
IMGP3638.JPG
       
     
IMGP3641.JPG
       
     
IMGP3644.JPG